VIDEO/ Sukob eskalirao

Šokantan snimak: Bivši učesnik 'Zadruge' Ademir Peleš prebio muškarca, pa ispričao šta se desilo

Hronika08.12.21, 09:51h

Šokantan snimak: Bivši učesnik 'Zadruge' Ademir Peleš prebio muškarca, pa ispričao šta se desilo
Na snimku koji su poslali čitatelji vidi se kako Pelević prilazi muškarcu i počinje da ga tuče

 

 

Ademir Peleš, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", pretukao je muškarca na jednoj autopraonici u Tuzli, saznaje portal Avaza.

 

Na videu koji su Avazu poslali čitatelji, vidi se kako Pelević prilazi muškarcu i počinje da ga tuče.

 

Novinari Avaza su pozvali Peleša, koji je otkrio zašto je to uradio.

 

- Javio mi se čovjek ovdje iz Tuzle i počeo da mi prijeti, da mi psuje, da mi spominje dijete. Psovao je moju kćerkicu koja ima šest godina. Ja sam poludio. Dva mjeseca mi se svašta dešavalo, ljudi su mi prijetili kako sam izašao iz Zadruge i pisali su mi. Da li su to bili lažni ili pravi profili i ja sam to ignorirao. Međutim, onda se javio čovjek iz Tuzle koji se predstavio kao njen rođak (Daliline majke Emine op.a.), u smislu šta ti nju tamo objavljuješ - priča Peleš.

 

peles-1

 

Kaže da mu je pao mrak na oči kada mu je opsovao dijete.

 

- Psovao mi je najmilije, rekao mi  je - jeb** ću ti najmilije i tu što ti je na naslovnici. A na naslovnici je moja kćerkica od šest godina. I to mi je napisao, ja sam pukao, saznao sam gdje on živi, gdje radi, ustvari mi je sam rekao gdje se nalazi, otišao sam dan poslije, ispalo je svašta, istukao sam ga i otišao. Prijavio me policiji, ja sam dao izjavu, međutim tu su bile nadzorne kamere i sada taj snimak kruži. Znam da će me proglasiti nasilnikom, ali pitam sve kako bi se ponašali da im neko psuje kćerku od šest godina - rekao je Peleš.

 

peles-2

 

Snimak napada možete pogledati OVDJE.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još