Video/ Direktor Skenderije, uprkos najavama smjene, radi punom parom

Obavezno gledanje: Ovako Skenderija nije izgledala od vremena Olimpijade u Sarajevu

Nedjeljni magazin05.12.21, 21:29h

Obavezno gledanje: Ovako Skenderija nije izgledala od vremena Olimpijade u Sarajevu
Amer Kapo je svoj drugi četverogodišnji mandat dobio krajem 2020-te godine. Međutim, promjena vlasti i ispadanje SBB-a iz njege, doveli su njegov mandat u pitanje. Ali sada su iza njega stali radnici, a kako stvari stoje i veliki dio ovdašnje javnosti

 

Ovih dana u centru medijske pažnje našao se direktor KJP Skenderija Amer Kapo, zbog najave da bi ga nova Vlada KS, po željama Naše stranke, mogla smjeniti.  Ali iza njega su javnim saopćenjem su stali svi uposlenici ovoga kantonalnog javnog preduzeća. Inače, Kapo je na ovo mjesto imenotvan, kao prijedlog SBB-a, 2016. godine i u svome mandatu uspio je u velikoj mjeri konsolidirati ovaj tržni, kulturni i sportski centar. Poznato je da je prije njega KJP Skenderija krcala u dugovima, obavezama radnicima i državi. 

 

Kapo je drugi četverogodišnji mandat dobio krajem 2020-te godine. Međutim, promjena vlasti i ispadanje SBB-a iz njege, doveli su njegov mandat u pitanje.

 

skenderija3

 

Direktor Kapo se dosad nije oglašavao u vezi ovoga, ali nastavlja i dalje sa novim projektima. Tako je ovih dana otvorena zimski rekreativni centar za djecu i odrasle Zimska čarolija Skenderija.

 

Tim povodom obratio se, uz nekoliko popratnih fotogafija i videa, javnosti putem Facebooka. Evo šta u njemu on poručuje građanima glavnog grada:

 

skenderija2

Foto: IDigital Media


"Svi problemi, stres i nedostatak slobodnog vremena za trenutak nestanu kada na licima drugih ugledate osmjeh i radost zbog onoga što ste zajedno sa vrijednim timom napravili.

 

U subotu Zimsku čaroliju na Skenderiji je posjetilo više od 15.000 posjetilaca dok je broj osoba na klizalištu tokom dana..

 

Trudimo se osigurati odlične uslove, kvalitetan led i sve ostale aspekte koje boravak čine ljepšim i ugodnijim. Nekada se dese i mali propusti,posebno na početku, te se zbog njih iskreno izvinjavamo ali vas i ohrabrujemo da nam uputite kritiku i na njih skrenete pažnju kako bi ih u što kraćem roku ispravili.
Na kraju možda i jesam subjektivan, ali pogled na ovu fotografiju mi daje za pravo da kažem da je ova lokacija trenutno jedna od najljepših na svijetu  kada su u pitanju zimski marketi..."

 

Pogledaj na Facebook stranici i prigodni video!

 

 
(DEPO Portal/Foto: IDigital Media/ak)

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još