MEKTIĆ KAO I UVIJEK - OTVORENO I ŽESTOKO

Ne mogu da vjerujem da se Dodik sastao sa Putinom i da ne postoji ni jedna jedina fotografija! Ni jedna rečenica...

Front03.12.21, 20:36h

Ne mogu da vjerujem da se Dodik sastao sa Putinom i da ne postoji ni jedna jedina fotografija! Ni jedna rečenica...
Ne mogu da povjerujem da nije bio, a ne mogu ni da povjerujem da je bio! Čini mi se da se u Moskvi sastao sa nekim nebitnim! - sumnja Mektić u Dodikov sastanak sa Putinom

 

 


- Država nam nije sigurna, jer imamo nestabilnu, komplikovanu i neizvjesnu političku situaciju! Slanje Piča je i poruka i konkretni zadatak! Izaslanik koji dolazi u maršalskoj uniformi šalje poruku: “Koliko god mi govorili da rat nije moguć, postoji mogućnost da situacija može da eskalira!”  
Ispunjeni su svi formalni i pravni razlozi da BiH dobije poziv u NATO! - smatra Dragan Mektić, koji je o tome govorio u večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika na Face TV.

 


Neizostavno, dotakao se i Milorada Dodika, a konkretno njegovog posljednjeg sastanka na Vladimirom Putinom, a u kontekstu onoga što je sedmicama ranije pompezno najavljivao u medijima.  


- Prosto ne mogu da vjerujem da se Dodik sastao sa Putinom i da ne postoji ni jedna jedina fotografija njihovog susreta! Narodu je petnaest dana najavljivao sastanak sa Putinom, a onda ne kaže ni jednu jedinu rečenicu o sastanku! Ne mogu da povjerujem da nije bio, a ne mogu ni da povjerujem da je bio! Čini mi se da se u Moskvi sastao sa nekim nebitnim! Dodik posjetu koristi za marketing! - ističe Mektić.


Dodaje: "Bio je i Vučić kod Putina, ali se sve zna o tom sastanku! Ako se Dodik nije sastao sa Putinom, onda je rekao ono što on misli! Dodik će ići u posebne sjednice NSRS-a"!

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 49

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još