FOTO/ Doktorica Milica Đurđić za L'Officiel

Partnerka Ane Brnabić prvi put govorila o njihovom sinu i pozirala za arapski modni magazin

Lifestyle03.12.21, 16:14h

Partnerka Ane Brnabić prvi put govorila o njihovom sinu i pozirala za arapski modni magazin
Milica se 2018. podvrgnula umjetnoj oplodnji te je u februaru 2019. rodila sina Igora. S Anom Brnabić je u vezi 11 godina

 

 

Partnerka Ane Brnabić naslovno je lice decembarskog broja modnog magazina L'Officiel. U izdanju ovog lista za arapsko tržište, Milica Đurđić dala je intervju u kojem je govorila i o sinu Igoru kog je prije skoro tri godine dobila sa premijerkom Srbije.

 

Fotografije i tekst sa Milicom Đurđić napravljene su povodom promocije Srbije na Svjetskoj izložbi EXPO, koja se održava u Dubaiju. Ona je pozirala u zdanju Geozavoda a na naslovnoj strani nosi haljinu kreatorke Roksande Ilinčić.

 

milica-djurdjic

 

"Oba su autentična i jedinstvena. Beogradski hipodrom je najstariji sportski objekt na Balkanu i dio njegove draži leži u činjenici da se nalazi prilično blizu centra grada, tako da imate osjećaj da ste negdje daleko, a da ste istovremeno u samom srcu Beograda. To je mjesto povijesti i emocija, porodice i radosti. Što se tiče Beogradske filharmonije, moj sin je obožava, voli muziku i često idemo tamo zajedno", ispričala je Milica.

 

Đurić inače radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije.

 

"Moj moto je dati sve od sebe i tretirati pacijente ne kao slučajeve ili brojeve, već kao ono što jesu - ljudska bića sa svojim životnim pričama, obiteljima, voljenima. Često je teško i emotivno. Pritisak i odgovornost su ogromni, ali kao radiolog morate ostati mirni i usredotočeni jer ono što vidite može spasiti nečiji život", zaključila je Milica.

 

Podsjećamo, Milica se 2018. podvrgnula umjetnoj oplodnji te je u februaru 2019. rodila sina Igora. S Anom Brnabić je u vezi 11 godina.

 

(Noizz.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 72

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još