SMETA LI MU ŠTA MEDIJI PIŠU

I Draško Stanivuković konačno progovorio o Tanji Savić: Evo šta kaže o zgodnoj pjevačici...

Showbizz21.11.21, 17:57h

I Draško Stanivuković konačno progovorio o Tanji Savić: Evo šta kaže o zgodnoj pjevačici...
Vremenom čovjek očvrsne, pa onda i neka pisanja koja nemaju veze sa istinom prosto počnu manje smetati, jer da čovjek sve prima k srcu, ne bi izdržao tu vrstu pritiska - kazao je Stanivuković

 

 


Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković otkrio je šta mu najviše smeta kada mediji pišu o njemu i na svoj način objasnio da li je istina ono što se piše po medijima da je u vezi sa srpskom pjevačicom Tanjom Savić, piše Blic.


Draško je prvo istakao da li mu smeta pisanje o njegovom privatnom životu.


- Da budem iskren, dio svog privatnog života ja sam dajem putem društvenih mreža, to je ono šta radim u slobodno vrijeme, čak i dio kućne atmosfere, sa bakom, sa bratovom kćerkicom, to je dio koji u datom trenutku imam želju i emociju da podijelim. To je možda jedan od razloga zbog kojeg su me ljudi zavoljeli, jer živim život kao i svi drugi. Vremenom čovjek očvrsne, pa onda i neka pisanja koja nemaju veze sa istinom prosto počnu manje smetati, jer da čovjek sve prima k srcu, ne bi izdržao tu vrstu pritiska - kazao je on.


Na pitanje šta je istina u tvrdnjama o njegovoj vezi sa pjevačicom Tanjom Savić, nije demantovao romansu, ali nije želio ni da iznosi previše detalja.


- Ono što je meni važno reći je da sam ja postao gradonačelnik Banjaluke isključivo svojim radom i posvećenošću. Neko sam ko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bježim od žute štampe i takvih natpisa. To nije nešto na šta ja stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zasjeni sve ono krupno što radimo i što smo postigli - rekao je.


- Takvim jednim posrnućem društva ti klikovi su upravo ono što nas unazađuje jer se piše bilo šta samo zbog čitanosti, a ne zbog pozitivnog efekta koji treba da ostvari. Vrijednosti takvih vrsta spekulacija, napisa, tračarenje nisu vrijednosti koje ja želim da promovišem. Poražava me činjenica da su nekada takve vrste intriga i naslova, gdje i ja sam spoznam gdje sam i u kojem trenutku bio, postanu važnije i interesantnije od vitalnih pitanja - zaključio je za "Alo".

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još