Posljednji ispraćaj

Sutra dženaza djevojčici Dženi Gadžun u Kaknju: Obdukcija završena, radit će se dodatne analize

Hronika17.11.21, 15:27h

Sutra dženaza djevojčici Dženi Gadžun u Kaknju: Obdukcija završena, radit će se dodatne analize
Kako je za N1 je kazao jedan od vještaka, obdukcija je završena, ali će se raditi dodatne analize, te da će to potrajati

 

 

 

Nakon ikindija namaza, sutra će se klanjat dženaza djevojčici Dženi Gadžun iz Kaknja, koja je umrla nakon komplikacija tokom operativnog zahvata očnog kapka u Sarajevu. Ovo je danas medijima potvrdio Muris Gadžun, otac djevojčice.

 

Kako je za N1 je kazao jedan od vještaka, obdukcija je završena, ali će se raditi dodatne analize, te da će to potrajati. Rezultati obdukcije i navedenih analiza bit će poznati nakon što cijeli ovaj proces bude završen.

 

Dženini roditelji angažovali su i advokata kako bi se utvrdilo ko je odgovoran za smrt djevojčice.

 

Poznato je da stomatološko–anesteziološka ordinacija Bejtović/Rožajac i ordinacija za pedijatrijsku oftalmologiju dr. Jasmine Halimić nisu bile zakonski verfikovane – nisu radile sa verifikovanom opremom, što je potvrđeno iz jedine mjeriteljske laboratorije u BiH Verlaba.

 

dzena-gadzun-smrtovnica

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!