'nekad je bila tiha i srdačna, a sad je postala drčna'

'Dolaze po nju kolima sa tamnim staklima': Komšije u Radincima razvezale jezik o navodnoj vezi Tanje Savić i Draška...

Showbizz30.10.21, 17:58h

'Dolaze po nju kolima sa tamnim staklima': Komšije u Radincima razvezale jezik o navodnoj vezi Tanje Savić i Draška...
Komšinica koja poznaje Tanjine roditelje, pa i pjevačicu od malena, ističe da su tačne priče o vezi sa političarem

 

 


Život pjevačice Tanja Savić uvijek je bio meta medijskog interesovanja od kada se pojavila na sceni. Novinske stupce nije punila samo zbog svog uspjeha, već i zbog raznih skandala.


Nakon svađe sa Slavicom Ćukteraš, odlaska u Australiju i bračnih brodoloma, borbe za djecu i navodne veze sa političarem Draškom Stanivukovićem...


Kakva je zaista kada se ugase svjetla pozornice, Blic.rs riješio je da sazna od komšija u Smederevu, ali u i Radincima, gdje joj je porodična kuća. Kako se Tanja sa sinovima tek nedavno doselila u Smederevo, komšije je poznaju površno.


– U njenom stanu je uvijek buka. Mada nikada i nije sama, uvijek su tu njena sestra i još nekoliko ljudi. Žurka po čitav dan. Vidimo je ali često mijenja raspoloženje, čas se javi ljubazno, čas prođe kao da je mutava – kaže jedan stariji gospodin.


U obližnjoj prodavnici ističu da im je Tanjina sestra Biljana češće mušterija nego pjevačica.


– Dođe i Tanja ponekada sa sinovima, pa se preganjaju šta će da im kupi. Bude je sramota kada traže sve i svašta, nemirni su a on ih teško smiri. Možda se i uželjela koliko nisu bili sa njom pa joj žao da ih grdi.


Komšije kažu da je viđaju kako sređena izlazi iz stana ali ne znaju da li ide u provod ili da radi. Dolaze i momci u dobrim kolima po nju, ali teško je reći da li su joj braća, vozač ili partner. Uvijek su tamna stakla i ne vidi se dobro, kaže djevojka koja živi u blizini Tanjinog doma.


Ipak, u selu Radinci komšije su bile pričljivije. Za njihovo mjesto se čulo zbog Tanje i na tome su joj zahvalni, ali ih ovih dana jedno pitanje muči: Da li je još u vezi sa Stanivukovićem?


– On bi joj bio dobra prilika, mlad je i uspješan, dobro situiran. Mi navijamo za to, možda bi nam i put uradio kroz selo da se ne patimo po kaldrmi, kaže jedan od mještana kroz osmijeh, ali kada smo ga podsjetili da je Stanivuković gradonačelnik u drugoj državi, on tu i dalje ne vidi problem.


– Lako će on reći nekome iz njihove vlasti, a oni ovim našima. Pa i Drašku bi bilo lakše da dobrim putem dolazi u tazbinu – kaže Dragan.


Komšinica koja poznaje Tanjine roditelje, pa i pjevačicu od malena, ističe da su tačne priče o vezi sa političarem.


– Kada su neke komšinice pitale Tanjinu majku, ona se samo osmjehnula. Vidjelo se da bi joj bilo drago da se to ostvari. Dovoze Tanju stalno neki tipovi, uposlila je oko sebe dosta rođaka. Ali iskreno, promijenila se u posljednjih nekoliko godina. Nekada je bila ljubazna, tiha i srdačna, a sada se nekako uobrazila i postala drčna.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!