Pod sloganom: Za 'ljude knjige'

U BKC-u će od 3. do 6. novembra biti održan Četvrti sajam izdavača BiH

Kultura28.10.21, 12:26h

U BKC-u će od 3. do 6. novembra biti održan Četvrti sajam izdavača BiH
Ulaz na Sajam i sve programske manifestacije je besplatan

 

U organizaciji JU Bosanski kulturni centar Kantona Sarajevo i Zajednice izdavača u Bosni i Hercegovini, od 3. do 6. novembra 2021. godine, u Sarajevu će se održati četvrti Sajam izdavača/nakladnika Bosne i Hercegovine KUN (Knjige u nišama), pod sloganom: Za “ljude knjige”.

 

Jedan od glavnih motiva održavanja Sajma KUN (Knjige u nišama) - je promocija bosanskohercegovačkog stvaralaštva i vraćanje dostojanstva izdavaštvu i sajmovima knjiga.

 

4-kun-za-ljude-knjige-poster-za-medije

 

Sajam se održava u Bosanskom kulturnom centru KS, koji će i ovaj put biti središte okupljanja ljubitelja knjige i mjesto susreta, razgovora i predstavljanja novih naslova bh izdavača i autora.

 

Program četvrtog KUN – a realizovat će se u terminu  od 10:00 do 20:30 i biti će objavljen iduće sedmice na zvaničnoj web stranici Bosanskog kulturnog centra KS i Zajednice izdavača BiH. Ulaz na Sajam i sve programske manifestacije je besplatan.

 

(DEPO PORTAL/dg)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!