Folk pjevač ponovo puni novinske stupce

Darko Lazić i djevojka nakon tuče hitno primljeni u kliniku: Barbari stavljena kragna zbog povrede vrata

Showbizz16.10.21, 14:23h

Darko Lazić i djevojka nakon tuče hitno primljeni u kliniku: Barbari stavljena kragna zbog povrede vrata
Oni su na proslavu u Kragujevcu došli zajedno. Međutim, kada su krenuli kući, nastao je haos. Darko i Barbara su se pred ljudima žestoko zakačili iz samo njima znanih razloga. Jedno drugo su vrijeđali, a u tom naboju je poletjelo perje

 

Srbijanski folk pjevač Darko Lazić i njegova djevojka i koleginica Barbara Bobak potukli su se prije dvije nedjelje na proslavi koju je organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoljetstva kćerke, a beogradski Blic je došao u posjed njihovih fotografija iz bolnice, koje su nastale poslije tuče.

 

Kako se na fotografijama vidi, Barbara je imala kragnu zbog povreda vrata koje je zadobila, a slike su nastale u jednoj klinici u koju je hitno primljena.

 

Darko je stajao u prostoriji pored dok je njegova djevojka bila u rukama ljekara, što se takođe vidi na fotografijama koje je objavio Blic.

 

Oni su na proslavu u Kragujevcu došli zajedno. Međutim, kada su krenuli kući, nastao je haos. Darko i Barbara su se pred ljudima žestoko zakačili iz samo njima znanih razloga. Jedno drugo su vrijeđali, a u tom naboju je poletjelo perje. Barbara je navodno prva nasrnula na njega, a ni Lazić joj nije ostao dužan.

 

Prema riječima očevica, oboje su bili pod uticajem alkohola, pisao je tad "Kurir". Lazić i Barbara nastavili su da se udaraju i kad su sjeli u automobil, koji je pjevač iz bijesa lupao iznutra.

 

Ostale fotografije iz bolnice možete pogledati OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!