VIKEND OPUŠTANJE, TESTIRAJTE IH...

Ljuljajuća žlica, jednonožna roga i harmonika - seks poze koje sigurno vode do žestokog orgazma

DEPO PLUS09.10.21, 10:46h

Ljuljajuća žlica, jednonožna roga i harmonika - seks poze koje sigurno vode do žestokog orgazma
Većinom su to varijacije na poze koje ste vjerojatno već isprobali, uz dodatak nečeg novog

 

 

Isprobati nešto novo u krevetu može biti izuzetno uzbudljivo. Osim što vam to daje priliku da otkrijete nove erogene zone i okidače za orgazam, to je sjajan način da naučite reći svom partneru što želite.

 


Nicole Tammelleo, psihoterapeutkinja specijalizirana za seksualnost i zdravlje žena, otkrila je pet seksualnih poza koje nije teško izvesti, a mogu vam začiniti ljubavni život, prenosi Živim.hr


- Većinom su to varijacije na poze koje ste vjerojatno isprobali - ističe Tammelleo.


CAT (Tehnika koitalnog poravnanja)


Napravite standardni misionarski položaj, vi budite na leđima, a partner neka bude na vama.


- Razlika je u tome što se muškarac pomiče prema gore pa mu je tijelo položeno uz vaše, ali na drugačiji način. Njegova glava treba biti malo iznad vaše - objašnjava Tammelleo.


Cilj ove poze je poravnati bazu njegovog penisa i njegovu pubičnu kost tako da stimuliraju vaš klitoris dok se on pomiče gore-dolje, umjesto unutar-van. Osim što se tako stimulira vaš klitoris, što je većini žena potrebno za postizanje orgazma tijekom spolnog odnosa, penis vašeg partnera može ući u vašu rodnicu pod većim kutom pa je vjerojatnije da će doći od vaše G-točke.


Ljuljajuća žlica


Dok ste vi i vaš partner u pozi žlice po desnoj strani, podignite gornju (lijevu) nogu i pomaknite ju malo iza, tako da prelazi preko noge vašeg partnera.


- To omogućuje muškarcu da prodre još dublje, a također omogućuje i bolji pristup klitorisu, bilo vibratorom ili prstima - kaže Tammelleo.


Jednonožna roda


Ako vam se sviđa osjećaj da imate noge u zraku, ali mrzite grčeve koji su često rezultat toga, ovo je za vas. Lezite na leđa, a partner neka bude okrenut prema vama dok je koljenima.


- Umjesto da podignete obje noge u zrak, jednu ispružite ravno na krevetu, a drugu podignite - rekla je Nicole.

Naime, mnogim ženama se pojavljuje bol u donjem dijelu leđa dok su im obje noge u zraku. Ovako će vam biti ugodnije, a što je položaj ugodniji, moći ćete duže biti u njemu pa ćete imati dovoljno vremena doći do orgazma.


Harmonika


Neka vaš partner bude na leđima sa savijenim koljenima u zraku. Odatle u osnovi čučite na njemu, raširivši mu noge tako da vam bedra grle njegove, a stopala su na krevetu.


- Ovo je varijacija žene na vrhu koja na sličan način omogućuje ženi da kontrolira. Ne brinite ako vam ova poza postane teška. Ono što se često događa je da počnete s harmonikom, a zatim prijeđete na našto drugo - kaže Tammelleo.


Isprobajte ovaj položaj, a zatim prijeđite u udobniju pozu kad za to dođe vrijeme.


Dobre vibracije


- Većina žena ne može postići orgazam samim snošajem pa ako ne stimulirate sami sebe tijekom seksa ili ako to ne učini vaš partner, možda ćete propustiti vrhunac - rekla je Tammelleo koja preporučuje drugačiji pristup psećoj pozi.


Rješenje je staviti mali klitoralni vibrator između zdjelice i kreveta. Neka se nasloni na vaš klitoris ili stidne usne, a vibrator vam pomogne da postignete vrhunac dok ste vi usredotočeni na uživanje u seksu. Naravno, možete koristiti vibrator za poboljšanje bilo kojeg položaja. Ali kad se vibrator nađe ispod vašeg tijela tijekom pseće poze, bit će poput male seks tajne.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!