FOTO/ USPJEŠNO ODRŽAN 15. PORODIČNI DAN OPĆINE NOVO SARAJEVO

Ni kiša nije mogla pokvariti veselo druženje: Luda zabava na Vilsonovom šetalištu za sarajevske mališane...

Zabava27.09.21, 10:49h

Manifestacija ”Porodični dan Općine Novo Sarajevo” je već dugi niz godina posvećena promociji kulturno-zabavnog sadržaja za čitavu porodicu

 

 

 

Uprkos kišnom vremenu, 17. septembra, na Vilsonovom šetalištu uspješno je realizovan 15. Porodični dan Općine Novo Sarajevo.  


Sarajevskim mališanima je priređena odlična zabava, a na otvorenoj bini Vilsonovg šetališta za fantastični program bili su zaduženi Lucca dance, Hor Treće gimnazije Sarajevo, Pop Rok škola, Superar, Plesni klub Spin, Geppeto animatori i Mravko Travko.

 

15-porodicni-dan-1


Kao novitet ovogodišnjeg Porodičnog dana Općine Novo Sarajevo realizovan je i večernji program za mlade u kojem su učestvovali DJ YNGOD, DJ MERAKOON, DJ FORORA i MAKIŠA


Manifestacija ”Porodični dan Općine Novo Sarajevo” je već dugi niz godina posvećena promociji kulturno-zabavnog sadržaja za čitavu porodicu i ima za cilj da na otvorenoj pozornici, terenu iza baste “Ljeto na Vilsu’’ i na samom Vilsonovom šetalištu, pruži građanima svih uzrasta program s fokusom na edukaciju, rekreaciju, zabavu, kulturno uzdizanje, te upoznavanje sa organizacijama i udruženjima koja djeluju na području ove sarajevske općine.

 

15-porodicni-dan-2


U periodu od 17:00-20:00 realizuje se program namijenjen našim najmljađim sugrađanima, dok u periodu od 20:30-00:00 slijedi program za mlade uzrasta od 18 do 30 godina.


Toga dana, kroz razne aktivnosti, na samom šetalištu predstavljaju se i udruženja koja djeluju i rade na području Općine Novo Sarajevo.

 

15-porodicni-dan-5

15-porodicni-dan-6

15-porodicni-dan-7

15-porodicni-dan-9

15-porodicni-dan-8

15-porodicni-dan-4

15-porodicni-dan-10

15-porodicni-dan-11

15-porodicni-dan-12

15-porodicni-dan-3

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!