Poslagao igračke oko njih

Izlaze detalji priznanja oca: Prije nego što ih je zadavio, dao im je koktel tableta

Hronika25.09.21, 19:46h

Izlaze detalji priznanja oca: Prije nego što ih je zadavio, dao im je koktel tableta
Navodno je jedno po jedno uzeo u naručje i odnio na kauč u dnevnom boravku te poslagao igračke oko njih

 

U medije polako izlaze detalji iskaza oca koji je ubio svoju djecu noćas u zagrebačkim Mlinovima. Dosad je bilo poznato da je 56-godišnji H.K. ubio svoje troje djece davljenjem, no Večernji sada javlja da im je prije dao koktel tableta.

 

Djecu, dvoje sedmogodišnjih blizanaca i dječačića od četiri godine, prvo je navodno stavio na spavanje. Večernji piše da su se djeca usprkos tabletama počela buditi, nakon čega ih je udavio.


Večernji dodaje i kako je “kada se uvjerio da nijedno od troje djece više ne diše, jedno po jedno uzeo u naručje i odnio na kauč u dnevnom boravku. Polegao ih je jedno pokraj drugoga i oko njih poslagao njihove omiljene igračke”.

 

Takav prizor su i zatekli policajci kad su stigli u stan nakon dojave prijatelja koji je bio zabrinut zbog poruke koju je H.K., inače Austrijanac, ostavio na Facebooku.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još