Starleta i fitnes instruktorka masno zarađuje

Maca Diskrecija odrasla u siromaštvu, a sad od filmova za odrasle kupila stan u Beogradu: Ima poslugu, troši 2.000 eura mjesečno...

DEPO PLUS23.09.21, 11:02h

Maca Diskrecija odrasla u siromaštvu, a sad od filmova za odrasle kupila stan u Beogradu: Ima poslugu, troši 2.000 eura mjesečno...
Za život mi je mjesečno potrebno oko 2.000 eura. Imam svoju poslugu, kupila sam stan u centru grada, automobil. Dosta novca zarađujem preko svoje firme koja nudi onlajn fitnes treninge, rekla je starleta

 


Maca Diskrecija nedavno se u izazovnom izdanju pojavila u "Amidžiću", u kojoj je igrajući jednu od Ognjenovih igrica rekla da je "spavala sa Acom Lukasom", ali i da je od para koje je zaradila na sajtu za odrasle pokrenula biznis u Srbiji.

 

Maca je registrovani fitnes instruktor, a sada je otkrila i da ima poslugu i stan u centru Beograda.

 

"Za život mi je mjesečno potrebno oko 2.000 eura. Imam svoju poslugu, kupila sam stan u centru grada, automobil. Dosta novca zarađujem preko svoje firme koja nudi onlajn fitnes treninge", rekla je starleta.

 

Podsjetimo, Maca potiče iz veoma siromašne porodice koju čini samo njena majka Enesa Nurkić. Oca nije upoznala, niti je on želio da se brine o njoj. Enesa je u emisiji "Glamur" rekla da joj je Macin otac, kada je saznao da je trudna, ponudio novac da abortira.

 

Naime, poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vrijeme kad je njena majka zatrudnila, pa je Enesa ispričala više detalja te priče.

 

"Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoljetna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htjela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao kćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htjela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla “preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi - objašnjava Nurkić.

 

Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspjela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gdje joj biološki otac živi.

 

- Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pjevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla - rekla je tad Enesa.

 

Od malih nogu, Maca je željela da postane poznata i pjevala je gdje god joj se ukazala prilika. Bila je na audiciji za muzički šou „Zvijezda možeš biti ti“, ali nije prošla ni u drugi krug. Prvi dio nadimka je dobila jer je „umiljata kao mačka“, a drugi jer je u intervjuu za TV Pink BiH na pitanje novinara: „Da li se neki muškarac zbog nje razveo?“ odgovorila: „Nema potrebe za tim. Diskrecija zagarantovana.“

 

Kasnije je potresla javnost kada je Twitteru okačila svoj cjenovnik i objavila da se se bavi najstarijim zanatom. Tada se takođe pohvalila da je od hapšenja štite moćni političari. O tom događaju je izašao čak i članak u britanskom tabloidu Mirror. 2018. godine postala je učesnik rijalitija Zadruga.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 30

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još