GORICA DODIK POJADALA SE NA TWITTERU

Dodikova kćerka prvi put imala 'bliski susret' sa vehabijom, pa se prestravila: 'Ne znam da li sam došla ili sam pošla...'

Lifestyle17.09.21, 17:59h

Dodikova kćerka prvi put imala 'bliski susret' sa vehabijom, pa se prestravila: 'Ne znam da li sam došla ili sam pošla...'
Uslijedili su komentari, a u jednom joj je na "čistoj ćirilici" poručeno: "Звучи ти чудно, али од свих муслимана у БиХ, то cу најискренији муслимани"

 

 

 

Kćerka Milorada Dodika, Gorica Dodik u svojoj najnovijoj objavi na Twitteru opisala je kako se prvi put u životu srela sa vehabijom, te kako je taj susret u njoj izazvao strah. Zatražila je i preporuku za salivanje strave...


- Upravo sam prvi put u životu imala bliski susret sa vehabijom, glavom i bradom i kratkim pantalonicama, na benzinskoj pumpi. Ne znam da li sam došla ili sam pošla. Preporuka za salivanje strave? – napisala je Gorica Dodik.

 

gorica-dodik-vehabija

 

Uslijedili su komentari, a u jednom joj je na "čistoj ćirilici" poručeno: "Звучи ти чудно, али од свих муслимана у БиХ, то cу најискренији муслимани".

 

Drugi komentar glasi: "Toliko si mu bila interesantna, da te nije ni primijetio... Nadalje, da si mu se obratila za bilo kakvu pomoć, iznenadila bi se koliko te neznanje ograničilo..."

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 95

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još