Nakon pretresa

Alija Budnjo: Siguran sam u svoje dijete, znam da Muamer ništa nije kriv

Hronika16.09.21, 18:15h

Alija Budnjo: Siguran sam u svoje dijete, znam da Muamer ništa nije kriv
Budnjin stan i hotel pretreseni su jer je on kao odgovorna osoba pod kontrolom imao videonadzor s kojeg su izbrisani snimci koji su bili krucijalni za rasvjetljavanje ubistva Dženana Memića

 

Nakon jutrošnjih pretresa stana Muamera Budnje i hotela „Crystal“ na Ilidži koji je izvršen prema nalogu Tužilaštva BiH reakciju smo potražili i od njegovog oca Alije Budnje koji je kazao za Avaz da je "duboko uvjeren da njegov sin nije kriv".


-Siguran sam u svoje dijete. Znam da ništa nije kriv i da nije ni bio tu. Bio je u Njemačkoj. Nikad niko od moje porodice koja je stara 500 godina, nije bio ni ubica ni kriminalac – kazao je Budnjo.


Budnjin stan i hotel pretreseni su jer je on kao odgovorna osoba pod kontrolom imao videonadzor s kojeg su izbrisani snimci koji su bili krucijalni za rasvjetljavanje ubistva Dženana Memića.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 104

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još