Poznati advokat za 'Oslobođenje'

Ifet Feraget otkriva da li mu je ponuđeno da bude kandidat za člana Predsjedništva BiH: 'Velika je čast...'

Front15.09.21, 16:44h

Ifet Feraget otkriva da li mu je ponuđeno da bude kandidat za člana Predsjedništva BiH: 'Velika je čast...'
Prije nekoliko dana pojavila se informacija da bi Feraget mogao biti zajednički kandidat za člana Predsjedništva BiH SDP-a i NiP-a

 

Advokat porodica Memić i Dragičević, Ifet Feraget, izjavio je za Oslobođenje da je čuo kako postoji mogućnost da bude kandidovan za člana Predsjedništva BiH na sljedećim izborima.

 

- Još uvijek nisam ni od koga dobio zvaničnu potvrdu. Kada je dobijem, znam kako ću se odrediti, ali do tada ne bih želio da licitiram time u javnosti, tako da sada ne želim govoriti kakav će biti moj stav ako dobijem takvu ponudu - kazao je Feraget za Oslobođenje.

 

Podsjećamo, prije nekoliko dana pojavila se informacija da bi Feraget mogao biti zajednički kandidat za člana Predsjedništva BiH SDP-a i NiP-a.

 

- Samom informacijom koja se pojavila ukazana mi je velika čast. Ja to tumačin na način da je moja borba za uspostavu sistema u pravosuđu izazvala simpatije kod ljudi. Sretan sam zbog toga i ponavljam da je to velika čast za mene, prokomentarisao je navene informacije Ifet Feraget.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 80

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još