na njeno mjesto dolazi svetlana ceca ražnatović

Sada se oglasila i Karleuša: Dragi moji, evo zašto sam odlučila da napustim takmičenje 'Zvezde Granda'...

Showbizz02.09.21, 19:02h

Sada se oglasila i Karleuša: Dragi moji, evo zašto sam odlučila da napustim takmičenje 'Zvezde Granda'...
Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjem, međutim nismo uspjeli da se dogovorimo

 

 


Nakon što su iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" saopćili da Jelena Karleuša više nije u žiriju ovog šoua te da na njeno mjesto dolazi Svetlana Ceca Ražnatović, Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu i pojasnila detalje svog odlaska...


- Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz takmičenja "Zvezde Granda" i u skladu s tim, na svoju inicijativu još 28. juna ove godine sam obavijestila "Grand" produkciju i raskinula postojeći ugovor.


Ovu odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi.


Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjem, međutim nismo uspjeli da se dogovorimo.


Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću - napisala je Karleuša u svojoj objavi na Instagramu.

 

karleusa-instagram-zvezde-granda

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još