SDA botovi u akciji

Ko je Bošnjacima poturao alkohol na svadbi decenije: To su bili mladoženjini gosti...

Hronika31.08.21, 20:05h

Ko je Bošnjacima poturao alkohol na svadbi decenije: To su bili mladoženjini gosti...
Alkohola na svadbi Jasmine Izetbegović nije bilo, no bilo ga je na – svadbi mladoženje Ćamila Humačkića

 

Nakon što su u subotu kasno naveče objavljene ekskluzivne fotografije i videosnimke s ‘vjenčanja godine’ kćeri Bakira Izetbegovića i Ćamila Humačkića, koje se dan ranije održalo u Sarajevu, uslijedile su burne reakije korisnika drušvenih mreža iz Bosne i Hercegovine.


Posebno u oko upadaju boce i čaše pune pića u videu u kojem uzvanici pjevaju ‘O Bella Ciao’. I krenula je rasprava o alkoholu na svadbi, na kojoj je kao kum na vjerskom vjenčanju bio i turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan. Na društvenim se mrežama tako oglasio Jasmin Mulahusić koji se odigrao ulogu, kako piše Slobodna Bosna, ‘glasnogovornika svadbe’ i objasnio’tajnu manastirske rakije’.


Pa on tako piše da alkohola na svadbi Jasmine Izetbegović nije bilo, ‘niti jedne kapi’. “Predsjednik Erdogan, reis efendija Kavazović, kao i Šefik Džaferović otišli su u 17.30. Svadba se završila u 23.00 i na svadbi nije bilo ni kapi alkohola”, piše dalje Mulahusić.

 

jasmin-mulahusic-status-svadba-alkohol


Slobodna Bosna piše da alkohola na svadbi Jasmine Izetbegović nije bilo, no bilo ga je na – svadbi mladoženje Ćamila Humačkića. 


“Nakon svadbe, u unutrašnjosti hotela u ponoć odvijalo se ono što smo vidjeli na snimku koji objavljuju mediji. To se odvijalo privatno u krugu 15 ljudi bliskih mladoženji. Taj mi je dio odvratan i nemam namjeru braniti neodbranjivo. Neka čisti svako za sobom nered koji ostavi”, napisao je.


Jasmin Mulahusić najpoznatiji je ‘internet-jurišnik’, ‘SDA bot’ na društvenim mrežama koji otvoreno vrijeđa i napada političke protivnike Bakira Izetbegovića. Mulahusić je poznat po kreiranju fotomontaža i videa u kojima diskreditira novinare i sve političare koji ne odgovaraju SDA.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 187

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još