VIDEO/ Sramotni govor člana Predsjedništva BiH

Dodik vrijeđao dijasporu: 'Dođu ovdje u iznajmljenim automobilima, spucaju plaće da pokažu kako su moćni'

Front22.08.21, 20:00h

Dodik vrijeđao dijasporu: 'Dođu ovdje u iznajmljenim automobilima, spucaju plaće da pokažu kako su moćni'
Dodik je dobio i aplauz prisutnih nakon što je izrekao ove uvrede. Procjenjuje se da je od završetka rata do danas, Republiku Srpsku je napustilo više od pola miliona ljudi

 

Milorad Dodik, lider SNSD-a i član Predsjedništva BiH jučer je tokom obraćanja na stranačkom skupu na Kozari vrijeđao građane koji su napustili RS u potrazi za bolje plaćenim poslovim i uopćeno boljim životom te poručio kako se u RS najbolje živi, javlja RTVBN.

 

“Mi smo oni koji vole svakog čovjeka, muškarca i ženu koji ovdje žive i koji hoće da žive ovdje bez obzira na one koji stalno govore da je na nekim drugim mjestima nešto kao malo bolje. A onda kada nam se vrate u iznajmljenim automobilima i za nekoliko dana spucaju sve svoje plaće da bi se pokazali kako su moćni, odlaze na teške poslove koje rade tamo negdje na zapadu i kažu da im je dobro, a nama je najbolje ovdje”, poručio je Dodik.

 

Dodik je dobio i aplauz prisutnih nakon što je izrekao ove uvrede. Procjenjuje se da je od završetka rata do danas Republiku Srpsku napustilo više od pola miliona ljudi, piše RTVBN.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 138

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još