VIDEO/ Lider HDZ-a BiH spektakularno zagazio u 65. godinu

Dodik helikopterom 'skoknuo' na Čovićev rođendan, pridružio se i Radončić: Odabrano društvo zabavljao Halid Bešlić

Lifestyle20.08.21, 19:30h

Dodik helikopterom 'skoknuo' na Čovićev rođendan, pridružio se i Radončić: Odabrano društvo zabavljao Halid Bešlić
Zajedno s Dodikom i Čovićem, na fešti je bio i Gordan Grlić Radman, ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, a zabavi je nazočio i bivši ministar sigurnosti i lider SBB-a i Fahrudin Radončić

 

 


Lider HDZ-a BiH i HNS-a BiH Dragan Čović velikim slavljen u Mostaru proslavio je u četvrtak svoj 65. rođendan. Na privatnoj zabavi održanoj u Ljetnikovcu Radobolja nazočilo je samo odabrano društvo, piše Bljesakinfo.


Među Čovićevim gostima bio je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, koji je u Mostar došao helikopterom, te sletio na travanjak stadiona HŠK Zrinjskog, a na Čovićevu rođendansku feštu otišao je nakon što je održao sastanak sa srpskim udrugama u Mostaru gdje je razgovarao o položaju svog naroda u HNŽ-u.

 


Helikopter je iz Mostara poletio iza ponoći.


Zajedno s Dodikom i Čovićem, na fešti je bio i Gordan Grlić Radman, ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, a zabavi je nazočio i bivši ministar sigurnosti i lider SBB-a i Fahrudin Radončić, piše Dnevni list.


Odabrano društvo su zabavljali Halid Bešlić i Klapa Intrade, a posebnu pažnju gostiju privukla je i zanimljiva torta napravljena u čast šefa HDZ-a BiH. Čović se prisutnima obratio govorom, u kojem se zahvalio svojim prijateljima.


Na proslavi 65. rođendana lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića pojavila se neobična torta o kojoj svi pričaju, a bila je ukrašena grbom obitelji Čović.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 211

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još