Predsjednik Srbije na Instagramu

Aleksandar Vučić ima poruku za Srbe u Republici Srpskoj i na Kosovu

Front19.08.21, 08:00h

Aleksandar Vučić ima poruku za Srbe u Republici Srpskoj i na Kosovu
Mi naš narod da ostavimo na cjedilu ne možemo i nećemo. To je poruka našem narodu na Kosovu i Metohiji, to je poruka svuda svima. Srbija će uvijek biti uz svoj narod, naveo je Vučić

 

Pred nama nije lako vrijeme, povećavat će se pritisci oko Kosova i Metohije, povećavaće se pritisci oko Republike Srpske, ali moja poruka našem narodu, posebno ovdje vama, koji ste došli iz Skelana, Srebrenice i Bratunca je - Srbija će uvijek biti uz vas, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u videu sa snimcima tokom nedavne posjete Bajinoj Bašti.

 

- Uvijek u svakom trenutku. I ekonomski da pomažemo, ali na apsolutno svaki način. Mi naš narod da ostavimo na cjedilu ne možemo i nećemo. To je poruka našem narodu na Kosovu i Metohiji, to je poruka svuda svima. Srbija će uvijek biti uz svoj narod - naveo je Vučić u videu, objavljenom na njegovom zvaničnom Instagram profilu.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 47

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još