FOTO/ NOVI HIT STIŽE SA JADRANA

Može i pura na plaži?! Čovjek ponio i šerpu i 'šporet', pa pokušao da (s)kuha... Ovakav prizor još nismo vidjeli!

Zabava13.08.21, 20:01h

Može i pura na plaži?! Čovjek ponio i šerpu i 'šporet', pa pokušao da (s)kuha... Ovakav prizor još nismo vidjeli!
Fotografija je osvanula na popularnoj Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca", nastala je u mjestu Brzet (kraj Omiša), a zabilježila je, mora se priznati, rijetko viđen momenat

 

 


Nova scena sa obala Jadranskog mora nasmijala je do suza cijeli region, a stiže sa plaže u blizini Omiša... Slika muškarca koji je na plažu ponio šporet postala je viralna za svega par sati.


Fotografija je osvanula na popularnoj Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca", nastala je u mjestu Brzet (kraj Omiša), a zabilježila je, mora se priznati, rijetko viđen momenat, unatoč svim bizarnostima koje se mogu vidjeti na ljetovanju - muškarca koji je na plažu ponio šerpu i šporet, tačnije rešo, i koji na njemu pokušava nešto skuhati.


Nevjerovatan prizor gladnog kupača izazvao je lavinu komentara, dok je na FB stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" fotografija objavljena uz kratak zaključak: "Spremanje pure na plaži".

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još