zbog nekoliko manifestacija

MUP ima molbu za građane Sarajeva naredna tri dana

Hronika13.08.21, 16:28h

MUP ima molbu za građane Sarajeva naredna tri dana
MUP KS ovom prilikom moli građane i posjetioce Kantona Sarajevo za razumijevanje, uz preporuku da svoje aktivnosti prilagode odobrenim izmjenama u odvijanju saobraćaja

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo danas je uputilo apel građanima u Sarajevu da naredna tri dana prilagode aktivnosti odobrenim izmjenama u odvijanju saobraćaja.

 

“S obzirom da je u dane 13, 14. i 15. avgusta 2021. godine, planirano održavanje više manifestacija, odnosno javnih skupova na području Kantona Sarajevo, te da su za održavanje istih prikupljene saglasnosti nadležnih organa, odnosno rješenja Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo u pogledu izmjene režima saobraćaja, Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo poduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti na realizaciji planiranih aktivnosti, kako osiguranja javnih skupova, tako i kontrole i regulisanja saobraćaja”, naveli su iz policije.

 

MUP KS ovom prilikom moli građane i posjetioce Kantona Sarajevo za razumijevanje, uz preporuku da svoje aktivnosti prilagode odobrenim izmjenama u odvijanju saobraćaja.

 

“Također, skrećemo pažnju na obavezu poštivanja uputa koje građani i posjetioci eventualno dobiju od policijskih službenika ukoliko se budu kretali lokalitetima na kojima se održavaju planirani javni skupovi”, poručeno je iz sarajevske policije.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još