Predsjednik NIP-a o projektima Vlade KS i onima koji su propali

Konaković: Nek' nam se sad jave iz koalicije 'Petak 13' i objasne zašto su zaustavili nabavku helikoptera!

Front13.08.21, 11:38h

Konaković: Nek' nam se sad jave iz koalicije 'Petak 13' i objasne zašto su zaustavili nabavku helikoptera!
Na spinove i laži ponekad istinom reagovati, ne obazirati se mnogo, slušati stvarne kritike građana i popravljati stvarne greške, poručio je predsjednik Naroda i pravde

 

 

Lider Naroda i Pravde Elmedin Konaković na svom Facebook profilu osvrnuo se na sve projekte koje je aktuelni saziv Vlade realizovao ili otpočeo.

 

U ovim teškim vremenima za Hercegovinu, u kojoj bukti više požara, a član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ne dozvoljava angažovanje helikoptera, Konaković je podsjetio da je do sada Kanton mogao imati svoj, te ko je krivac što to nije tako.

 

Status prenosimo u cjelosti:

 

- Dok nas iz ove koalicije ubjeđuju da imamo redukcije i da nema vode, dok izmišljaju zapošljavanje rodbine koje nema, ova Vlada vrijedno radi.

 

I problem čišćenja Sarajeva koji je trajao jedan kratak period efikasno je riješen i odlično funkcioniše štab koji je uspostavio ministar Enver Hadžiahmetović.

 

Koalicija “Petak 13” čija nedjela bismo morali nabrajati satima i dalje potencira tu temu, a nama građani šalju slike i zahvaljuju na promptnim reakcijama.

 

Ovaj Zakon je jedan od najboljih koji su se desili u proteklom periodu jer su pronatalitetne politike trenutno veoma važne.

 

Ivana Prvulović svaka čast!

 

Pored toga, stanovi za mlade, 25 stanova za borce, vatrogasci idu u Hercegovinu, Srednja muzička škola Sarajevo svaki dan na ulicama Sarajeva ima koncert, sportisti kao jedan ponavljaju da su samo od Kantona Sarajevo imali podršku, počeo je prijem 200 novih policajaca u MUP-u, 11 aktivnih javnih poziva za privredu u KS ukupnog iznosa od 90 miliona KM (nikad ni blizu nije bilo), 4 zakona iz Ministarstva odgoja i obrazovanja kod ministrice Naida Hota-Muminović i još mnogo, mnogo toga u nekoliko mjeseci iza nas.

 

Na spinove i laži ponekad istinom reagovati, ne obazirati se mnogo, slušati stvarne kritike građana i popravljati stvarne greške.

 

p.s.

 

Možda i eksperti za helikoptere iz “Petak 13” da se opet jave ovih dana?

 

Da nam objasne danas zašto su tu temu spinovali i zaustavljali nabavku helikoptera, zaključio je Konaković.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 155

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još