Predrag Kojović nakon lapsusa

'Krajinu poznajem tako dobro da vam mogu preporučiti gdje je najbolja hrana. Bolje su takve greške, nego ...'

Front11.08.21, 19:42h

'Krajinu poznajem tako dobro da vam mogu preporučiti gdje je najbolja hrana. Bolje su takve greške, nego ...'
Pripreme za Kongres Naše stranke su odmakle, drago mi je jer vidim da postoji jedinstvo da postoji samo jedan kandidat. Nadam se da ćemo izaći iz ovog puno jači nego što smo bili do sada. Bila je teška odluka, ali treba nekome mlađem sa energijom da se prepusti vođenje stranke, rekao je Kojović

 

Još uvijek aktuelni predsjednik Naše stranke Peđa Kojović govorio je za Source.ba o aktuelnim političkim temama, ali i njegovom Tweetu koji je izazvao buru komentara u javnosti.

 

– Ne mislim da izjave Dodika graniče sa pameću. To je plan koji je bio vidljiv i prije nefunkcionisanja institucija i prije “Inzkovog zakona”. Radi se o jednoj aktivnoj promociji kabadahije Dodika teze da je BiH nefunkcionalna država, te stoga i nepotrebna. On na primitivan način radi protiv države koje je državljanin, kazao je Kojović.

 

– Ovo je pokazalo jedno novo lice, tj. da može još gore od onoga što smo do sada slušali. Žao mi je što razum nije pobijedio makar kod opozicije iz RS-a.

 

– Pripreme za Kongres Naše stranke su odmakle, drago mi je jer vidim da postoji jedinstvo da postoji samo jedan kandidat. Nadam se da ćemo izaći iz ovog puno jači nego što smo bili do sada. Bila je teška odluka, ali treba nekome mlađem sa energijom da se prepusti vođenje stranke.

 

Govoreći o tvitu u kojem je ustvrdio da se Jelah nalazi u Krajini, Kojović je rekao:

 

– Desio se lapsus, previd. Sugerisali su mi da maknem, ali nisam htio. Ja sam jedan od političara koji je najviše u Krajini. Mogu vam preporučiti gdje da se jede u tom kraju. Prihvatam, greška je, ali mi je drago da me prozivaju za to, a ne da sam ukrao 10 miliona na respiatorima, da sam učestvovao na tenderu ili namještao nekome posao, zaključio je.

 

kojovic-jelah-izvinjenje

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 62

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još