NIJE IM LAKO

Obdareni muškarci dijele svoje tajne: Kako zadovoljiti partnericu ako imate doista debeo penis?

DEPO PLUS08.08.21, 17:52h

Obdareni muškarci dijele svoje tajne: Kako zadovoljiti partnericu ako imate doista debeo penis?
Ovo su položaji u seksu koji odgovaraju partnericama muškaraca čiji penis odskače opsegom

 

 


Mnogi prosječno obdareni i manje obdareni muškarci sanjare o tome kako bi dobro bilo da im je penis barem malo duži ili deblji i ne razmišljajući o tome da velik penis može biti uzrok teškoća u seksu. A oni koji imaju velik penis katkad imaju problema s time kako ga upotrijebiti. Primjer je muškarac obdaren debelim penisom koji je na internetskom servisu Reddit postavio pitanje koji su položaji najbolji za muškarce poput njega i njihove partnerice, prenosi Živim.hr.


Svoj je post naslovio: 'Dobri položaji za debeljka?'. Pokazalo se da je takvih položaja više nego što biste pomislili u prvi trenutak.


Prvo se pohvalio da ima 'doista debeo penis, s opsegom od šesnaest i pol centimetara', ali i dodao kako zbog toga njegova partnerica treba biti vrlo, vrlo uzbuđena prije penetracije, u protivnom bi joj spolni odnos bio bolan.


- Uvijek uzmem dovoljno vremena za predigru i volim gledati kako postaje sve uzbuđenija dok je ljubim, trljam i nadražujem. Osjećam kao da kontroliram njen užitak i u tom osjećaju istinski uživam. Za mene je predigra pravo zadovoljstvo. Koristimo i velike količine lubrikanata i sve je to velika pomoć kod penetracije, ali pitam se postoji li neki položaj u kojem bi ona mogla primiti moj penis malo jednostavnije? - opisao je situaciju korisnik.


Dobri prijedlozi


Tražio je već, piše, pomoć na internetu, ali pronalazio je samo savjete i poze za one s dugačkim penisom, a ne i za one s penisom velikog opsega.


Srećom za njega, dobio je nekoliko prijedloga.


- Hej, ovdje je djevojka tipa s debelim penisom! Probali smo hrpu poza i moj je favorit poza pretzel dip (umakanje pereca). Doista mi je dobro i udobno u toj pozi, pa bi moglo biti i vama, jer mi se čini da sve ostalo radite kako treba – javila se sa savjetom korisnica.


Kod perec poze žena leži na desnom boku, a muškarac podiže njenu lijevu nogu i obavija je oko lijeve strane svog tijela. Muškarac drži ženu uz sebe i ulazi polako u nju.


I drugi se korisnik složio:


- Penis je obično najdeblji u horizontalnom položaju, pa preporučujem penetraciju dok ona leži postrance, a ti prilaziš straga. U tom će položaju otvor njene vagine bolje odgovarati obliku tvog penisa.


Treći je predložio "kaubojku":


- Po meni, u ovom je slučaju najbolje da je žena gore. Tako uvijek može kontrolirati penetraciju i zauzeti 'kut' koji je za nju najbolji.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još