Pričinjena veća materijalna šteta

Epilog velikog požara u firmi 'Eko-trstika': Povrijeđen vatrogasac, izgorjelo nekoliko kuća

Hronika06.08.21, 12:49h

Epilog velikog požara u firmi 'Eko-trstika': Povrijeđen vatrogasac, izgorjelo nekoliko kuća
Policiji je požar prijavljen u četvrtak, 5. augusta oko 18.30 sati, nakon čega su na lice mjesta izašli policijski službenici PS Vitez, kao i vatrogasci DVD Stari Vitez i Travnik

 

Veća materijalna šteta pričinjena je u požaru koji je u četvrtak izbio u firmi "Eko-trstika" nedaleko od Viteza, dok je prilikom gašenja lakše ozlijeđen vatrogasac, izvijestio je u petak MUP Srednjobosanske županije (SBŽ).

 

Požar iz firme "Eko-trstika" vlasništvo M.P., zahvatio je i dvije obiteljske kuće te pet pomoćnih objekata, vlasništvo R.P.

 

Policiji je požar prijavljen u četvrtak, 5. augusta oko 18.30 sati, nakon čega su na lice mjesta izašli policijski službenici PS Vitez, kao i vatrogasci DVD Stari Vitez i Travnik.

 

Lokalizirali su požar, koji je zahvatio navedene objekte, na kojima je pričinjena veća materijalna šteta.

 

Prilikom gašenja požara lakše ozljede zadobio je vatrogasac DVD Stari Vitez M.A. kojem je ukazana prva pomoć te je prevezen u bolnicu Nova Bila.

 

U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom očevidne radnje na licu mjesta obavili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik, koji poduzimaju i druge mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su dovele do navedenog događaja, navode iz MUP-a SBŽ-a.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!