Sastanak u 12 sati

Funkcioneri RS predvođeni Miloradom Dodikom danas kod Aleksandra Vučića

Front04.08.21, 08:27h

Funkcioneri RS predvođeni Miloradom Dodikom danas kod Aleksandra Vučića
Kako je ranije najavljeno, Vučić s predstavnicima RS razgovarati o aktuelnij situaciji u BiH, ali i o nastavku realizacije projekata koje realizuju zajedno

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastat će se danas u Beogradu sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović, predsjednikom Narodne skupštine RS Nedeljkom Čubrilovićem i premijerom RS Radovanom Viškovićem.

 

Kako je ranije najavljeno, Vučić s predstavnicima RS razgovarati o aktuelnij situaciji u BiH, ali i o nastavku realizacije projekata koje realizuju zajedno.

 

Vučić je rekao da će im poručiti tri stvari:

 

“Pod jedan moramo da čuvamo mir, pod dva Srbija će poštovati Dejtonski mirovni sporazum, integritet BiH, ali i integritet Republike Srpske i pod tri Srbija će uvek biti uz narod u RS i pomagati na svaki način. To su važne stvari koje će Srbija da iskaže u svakom trenutku”, zaključio je Vučić.

 

Sastanak je zakazan za 12.00 časova u vili “Mir”, a snimateljima i foto-repoterima biće omogućeno snimanje početka susreta.

 

Nakon razgovora planirane su izjave za medije u 13.00 časova, saopšteno je iz pres-službe predsjednika Srbije.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 61

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još