Osvrnula se na špekulacije

Maya Berović otkrila: Ne sarađujem više sa Jalom i Bubom

Showbizz26.07.21, 10:08h

Maya Berović otkrila: Ne sarađujem više sa Jalom i Bubom
Ona se osvrnula na odnos sa Jalom i Bubom, sa kojima je godinama sarađivala, a u posljednje vrijeme se špekulisalo da nisu u dobrim odnosima

 

Maya Berović je nedavno govorila o tome u kakvim je odnosima sa Jala Bratom i Bubom Correlijem. Iako je pjevala “Buba mi je kum, Jala mi je brat”, njihova saradnje je naglo prekinuta. Pisalo se da su neke od pjesama plagijati, te da je zbog toga Jutjub uklonio spotove, ali su kasnije vraćeni.


Nakon toga je Maya izdala novi album, a njih nije bilo kao saradnika. Ona je nedavno objavila novu pjesmu “Ram pam pam”, na koju je veoma ponosna.


– Pjesma “Ram pam pam” je blesava, ljetna, pokreće. Ne možete da sjedite kada je slušate. U pitanju je duet sa Cannera, ja sam sa njima sarađivala na posljednjem albumu, oni su radili čitav album, rodila se tada i ta pjesma i dopala mi se na prvo slušanje jer je drugačija od svega što sam do sada snimala – rekla je pjevačica.


Ona se zatim osvrnula na odnos sa Jalom i Bubom, sa kojima je godinama sarađivala, a u posljednje vrijeme se špekulisalo da nisu u dobrim odnosima.


– Sa Jalom i Bubom nisam u lošim odnosima, samo ću to reći, u korektnim smo odnosima. Za sada teško da će biti opet saradnje, ali nikad se ne zna – rekla je Maya, koja je dodala i da će na odmor ići krajem avgusta.


–Prvo da se malo ispjevam, da se umorim – rekla je pjevačica kroz smijeh.


(Express, DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!