MLADA PO VJENČANICU IŠLA U MILANO

Takvu svadbu Livno ne pamti: Stotine zvanica, šator nasred polja za vjenčanje iz snova... Mate i Katarina stigli u Neveri

Showbizz24.07.21, 22:36h

Takvu svadbu Livno ne pamti: Stotine zvanica, šator nasred polja za vjenčanje iz snova... Mate i Katarina stigli u Neveri
Gosti na vjenčanju se ludo zabavljaju, čuju se pjesme tamburaškog sastava koji pjeva "Ajde Mate da te oženimo, da se s tobom više ne patimo!"

 

 


Katarina Lovrić (29) i Mate Rimac (32) i crkveno su se vjenčali u crkvi u Livnu, odakle su oboje rodom. Za razliku od intimne ceremonije u Splitu s 30-ak uzvanika u Titovoj vili Dalmacija, velika fešta s nekoliko stotina uzvanika održala se u Livnu nasred polja u velikom šatoru.


Pred šator su od jutra dolazili kamioni s cateringom, a gostima je navodno bilo zabranjeno fotografiranje svadbe. Pred kuću inovatora i poduzetnika u mjestu Lištani gosti su pristizali autobusima, a pažnju je plijenila žuta Nevera. Pred Katarininom kućom u Odžaku došli su trubači u kombiju leskovačkih tablica.


Zaštitara je bilo mnoštvo, na svakom koraku i uz cestu kojom je prolazila kolona automobila s uzvanicima. Kako kažu mještani, Mate je pozvao sve Livanjce na feštu i sutradan, piše 24sata.hr.


Gosti na vjenčanju se ludo zabavljaju, čuju se pjesme tamburaškog sastava koji pjeva "Ajde Mate da te oženimo, da se s tobom više ne patimo!" Diplomirana ekonomistica po vjenčanicu je navodno išla u Milano.


Na svadbi su, prema mladenkinoj želji, kako piše časopis Gloria, dogovorili Zabranjeno pušenje i Bajagu, ali i Matiju Cveka. Par je za temu vjenčanja odabrao prirodu pa su staklenu dvoranu u kojoj se nakon crkvenog obreda vjenčanja održava slavlje, okružili deseci bala sijena.


Početkom svibnja, u četvrtak, na sedmu godišnjicu njihove veze, par je izmijenio zavjete u splitskoj Vili Dalmaciji, nekadašnjoj Titovoj rezidenciji. Svadba u Splitu bila je intimna za razliku od nekoliko stotina uzvanika koji su u Livnu nasred polja u staklenom šatoru.


Katarina je tad umjesto klasične bijele vjenčanice nosila kombinezon dizajnerskog dvojca Envy Room, a Mate bijele starke. Na meniju nije bilo tipične janjetine i pršuta jer Mate ne jede meso pa su jela bila vegetarijanska. Kumovi su im u Splitu bili dugogodišnji prijatelji te, kako su nedavno rekli časopisu Gloria, njihova ljubimica Nala, kujica japanske pasmine akita inu.


Rimac je Katarinu zaprosio prošle godine krajem srpnja na Jadranu. Par se poznaje 17 godina, a upoznali su se u njihovu  rodnom Livnu. Djevojačku večer Katarina je provela u Livnu, a Mate momačku večer u Crnoj Gori. Budući da je mladenki želja jednog dana posjetiti Madagaskar, nagađa se da će upravo tamo bračni par Rimac otputovati na medeni mjesec.

 

Fotografije sa raskošnog vjenčanja u Livnu pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još