Odgovorio Gorici Dodik, mreže i dalje usijane

Mektić ne prestaje: 'Ukopa ti i sebe i tatu... Samo pročitaj šta narod misli o tvom tati i njegovom kešu'

Front14.07.21, 12:21h

Mektić ne prestaje: 'Ukopa ti i sebe i tatu... Samo pročitaj šta narod misli o tvom tati i njegovom kešu'
Gorica Dodik dobila je od Dragana Mektića novi odgovor na konstataciju "tata je novac podigao u kešu"

 

-„Ukopa" ti svojim komentarom i sebe i tatu. Svašta sam mislio da ti kažem ali ipak umjesto toga pročitaj komentare ispod ovog teksta. E, to narod misli o tvom tati i njegovom kešu, poručio je rano jutros bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić Gorici Dodik.

 

Mektić se oglasio nakon Twitter prepucavanja sa Dodikovom kćerkom, a sve je krenulo od vijesti da Miloradu Dodiku nije dozvoljeno da kupi tri sprata jednog od objekata koji se grade u kompleksu “Beograd na vodi”. Objašnjenje koje je dobio na pitanje zbog čega mu se ne dozvoljava ulaganje, bilo je po njega još veće poniženje od zabrane kupovine tri sprata, čija cijena je najmanje desetak miliona evra.

 

Rečeno mu je da je “neopisivo i nepodnošljivo degutatno” da on sebi lično kupuje tri sprata u najelitnijem dijelu Beograda, dok Srbija, istovremeno, pomaže Republiku Srpsku brojnim donacijama - od medicinskih do finansijskih, otkrio je novinar Slobodan Vasković.

 

Na vijest je reagirao Dragan Mektić, koji je poručio da je upravo to razlog zbog čega se ljuti na Aleksandra Vučića jer donira RS-u a to što donira završi gdje ne treba. Potom je Gorica Dodik odgovorila kako je "tata novac podigao u kešu", ali nije spomenula ni otkud njenom ocu stanovi u Beogradu ni kako je došao do njih, a rano jutros dobila je i novi odgovor.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!