video i foto/ evo kako je to 15-godišnjakinja isplivala

Klub ORKA nakon Laninog uspjeha: Gradonačelniče Mostara, kantonalni i federalni ministri, premijeri... Napravite joj bazen! Nema izvlačenja!

Sport12.07.21, 09:35h

Klub ORKA nakon Laninog uspjeha: Gradonačelniče Mostara, kantonalni i federalni ministri, premijeri... Napravite joj bazen! Nema izvlačenja!
Ove medalje posvećujem svim dragim ljudima u domovini i van nje i drago mi je što vas moji uspjesi čine sretnim", napisala je Lana

 

Bh. plivačica iz Mostara Lana Pudar osvojila je tri medalje na jučer završenom juniorskom Evropskom prvenstvu, a javnosti u Bosni i Hercegovini obratila se putem Instagrama.


"Dragi ljudi, prije svega, hvala vam na velikoj podršci koju mi pružate. Ponosna sam na ove rezultate koje sam postigla u Rimu i drago mi je što su se rad i trud, moj i mojih trenera, isplatili. Ove medalje posvećujem svim dragim ljudima u domovini i van nje i drago mi je što vas moji uspjesi čine sretnim", napisala je Lana.

 

A 15-godišnjoj plivačici vrlo brzo slijedi put u Tokio na Olimpijske igre.

 

"Mogu vam samo obećati da ću dati sve od sebe i na najbolji način predstaviti sebe, svoj klub i svoju državu", poručila je Lana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Pudar (@lanapudar)


Podsjetimo, nakon što je na Evropskom juniorskom plivačkom prvenstvu u Rimu već osvojila dvije srebrene medalje u disciplinama 50 i 200 metara delfin Lana je jučer kolekciji pridodala još jedno odličje, i to ono zlatno.

 

U finalu discipline 100 metara delfin Lana je bila najbrža s vremenom 57.56, druga je bila Ruskinja Klepikova, a treća njena sunarodnjakinja Markova.

 

 

A ponosno su se jučer na zvaničnom Facebook profilu oglasili i iz Kluba vodenih sportova Orka, gdje su nakon Laninog velikog uspjeha, uz čestitke sportašici, imali i važnu poruku za gradonačelnika Mostara, ali i sve političare u BiH. Poruku pogledajte u nastavku.

 

 

 

 

 

(DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!