Ništa od partyja

Sponzori se povukli: Otkazan eksperimentalni koncert u Sarajevu

Zabava07.07.21, 16:00h

Sponzori se povukli: Otkazan eksperimentalni koncert u Sarajevu
Organizator CINEA preuzima potpunu odgovornost za otkazivanje ovog koncerta i zahvaljuje se Općini Ilidža što smo imali priliku prezentovati projekat i započeti rad na ovom koncertu te pokušali sa iskrenom namjerom napraviti jedan siguran ugođaj

 

CINEA Music obavještava javnost i sve posjetioce koji su se interesovali za eksperimentalni koncert na Ilidži 16.7.2021. godine da se isti otkazuje, saopštili su organizatori.


- I pored napora organizatora, da uz ogromnu podršku Općine Ilidže i partnera organizuju ovaj događaj, nekoliko sponzora projekta je otkazalo svoje ušešće u projektu, što direktno utiče na dalju realizaciju istog.


Uzeta je u razmatranje i činjenica da se veliki broj događaja u KS i BiH, u posljednje vrijeme, održava sa velikim brojem posjetilaca bez relevantnih saglasnosti nadležnih institucija i sprotno odredbama kriznih štabova, i da je koncert kao ovakav izgubio smisao, što je sponzore i partnere opravdano navelo na otkazivanje saradnje.


Zbog nemogućnosti održavanja jednog ovakvkog kompleksnog projekta, organizatori objavljuju da će isti biti otkazan. Svi posjetioci koji su kupili kartu dobit će povrat novca. Organizator će odmah započeti refundaciju karata, a proces povrata novca zavisi od banke i sistema PayPal, ali će isti biti vraćen u najkraćem periodu. U slučaju potrebe za asistencijom dostupan je info centar organizatora na email [email protected]


Organizator CINEA preuzima potpunu odgovornost za otkazivanje ovog koncerta i zahvaljuje se Općini Ilidža što smo imali priliku prezentovati projekat i započeti rad na ovom koncertu te pokušali sa iskrenom namjerom napraviti jedan siguran ugođaj.


Izvinjavamo se na neugodnostima i hvala za interesovanje za ovaj događaj, koji je jedan od kompleksnijih za organizaciju ovog tipa u vremenu u kojem trenutno poslujemo. Nadamo se nekim boljim vremenima - saopštili su organizatori.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!