pjevačica nikad nije bila sretnija

Šuška se da se vjerila: U koga je Marija Šerifović zaljubljena do ušiju, a majci ne smije da prizna?!

Showbizz04.07.21, 18:55h

Šuška se da se vjerila: U koga je Marija Šerifović zaljubljena do ušiju, a majci ne smije da prizna?!
"Svi pričaju da je presretna i da joj ljubav jako prija! Međutim, ipak tu postoji neki problem jer ne želi o tome da priča majci Verici"

 

 


Mediji u Srbiji ovih dana bruje kako je Marija Šerifović zaljubljena do ušiju i da se navodno i vjerila.

 


Međutim, kako se šuška na estradi, istina je da je Marija zaljubljena i da nikad nije bila ovoliko sretna, ali o tome ne smije ni da zucne majci Verici Šerifović.


- Mnogo mi je drago zbog Marije, svi pričaju da je presretna i da joj ljubav jako prija! Međutim, ipak tu postoji neki problem jer ne želi o tome da priča majci Verici, a poznato je da Mara od majke ništa ne krije i da joj je Verica najbolji prijatelj – objašnjava izvor koga prenosi nekoliko srbijanskih medija.


Kaže i da "nikome nije jasno zašto ona ne smije da se povjeri Verici, ali niko je i ne pita jer je Marija odavno svima stavila do znanja da u medijima neće pričati o privatnosti budući da se mnogo puta opekla i više nema namjeru da prolazi kroz taj pakao".


- Sigurno će ona objasniti i Verici šta je u pitanju, ali pretpostavljam da čeka pravi trenutak. U svakom slučaju, drago mi je da je sretna i ispunjena – završava izvor.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još