Reakcija nakon sjednice Skupštine KS

SDA: Skandalozno je da Konaković vrijeđa ženu koja je majka troje djece, doktorica nauka i vrijedna zastupnica

Front17.06.21, 20:12h

SDA: Skandalozno je da Konaković vrijeđa ženu koja je majka troje djece, doktorica nauka i vrijedna zastupnica
Pozivamo udruženja za zaštitu žena da stanu u zaštitu doktorice Biščević Tokić od primitivnih ispada zastupnika Konakovića, poručuju iz KO SDA Sarajevo

 

KO SDA Sarajevo najoštrije osuđuje "primitivnu, šovinističku i seksističku uvredu koje je Elmedin Konaković danas uputio zastupnici SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Jasmini Biščević Tokić".

 

- Skandalozno je da Konaković vrijeđa ženu koja je majka troje djece, doktorica medicinskih nauka i vrijedna zastupnica koja predstavlja građane Kantona Sarajevo u Skupštini KS.

 

Pozivamo udruženja za zaštitu žena da stanu u zaštitu doktorice Biščević Tokić od primitivnih ispada zastupnika Konakovića. Također, pozivamo kolegice iz Skupštine Kantona Sarajevo da osude ovakav način komunikacije i uvrede prema njihovoj kolegici, bez obzira što dolaze od šefa vlasti u Kantonu Sarajevo - saopšteno je iz Press službe KO SDA Sarajevo.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 179

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još