foto/ slomili joj srce

Kojić je ostavio zbog Severine, a Ristović zbog Nikoline Pišek: Ovu poznatu srpsku glumicu napuštali su zbog Hrvatica...

ŽENA iN15.06.21, 12:12h

Kojić je ostavio zbog Severine, a Ristović zbog Nikoline Pišek: Ovu poznatu srpsku glumicu napuštali su zbog Hrvatica...
Iz dana u dan, sve više izgleda kao da su Seve i Igor odlučili da krenu dalje i da svako na svoj način otpočinje neka nova poglavlja, ipak o tome su riješili mudro da šute

 

Bivša djevojka Igora Kojića ostala je slomljena, kada ju je fudbalski menadžer ostavio zbog Severine. Iako je tada priča o krahu ove ljubavi punila novinske stupce, danas se malo ko sjeća da je Igor imao tajnu romansu sa ovom poznatom glumicom.


Brak Igora i Severine u žiži je interesovanja već više od godinu dana. Da li su zajedno ili ne, javnosti nije poznato, ali je potpuno jasno da ih kilometri razdvojenosti sprečavaju da uživaju jedno u drugom.

 

Iz dana u dan, sve više izgleda kao da su Seve i Igor odlučili da krenu dalje i da svako na svoj način otpočinje neka nova poglavlja, ipak o tome su riješili mudro da šute.


Kada je Severina prije više od godinu dana spakovala kofere i napustila porodičnu vilu Kojića na Bežanijskoj Kosi, Igor je ostao slomljena srca, a spas od tuge potražio je u vjeri. Ipak, čini se da je sudbina u tom trenutku zakucala na vrata Igora Kojića kako bi raščistila neporavnane račune iz prošlosti.

 

katarina-radivojevic-1

 

Naime, bivša djevojka Igora Kojića ostala je slomljenog srca, kada je on, zbog Severine odlučio da je napusti. Iako se tajne veze, koja je trajala mesecima, glumice i fudbalskog menadžera malo ko sjeća, Katarina Radivojević nekada je bila ostavljena.


Inače, Katarina nema sreće sa hrvatskim ljepoticama, jer ju je i Vidoje Ristović svojevremeno ostavio zbog voditeljke Nikoline Pišek.

 

katarina-radivojevic-2

 

Bilo kako bilo, Igor Kojić stavio je tačku na ljubav sa Katarinom, kako bi uživao u sreći sa Seve. Ipak, čini se da je njegova nepomućena sreća bila kratkog vijeka, a na veliku ljubavnu priču navukli su se tamni oblaci, koji nikako da prođu.

 

(Stil.kurir.rs, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook