foto/ treća sreća

Za odabranika Vitu Turšića udala se Jelena Veljača: Ljubilo se, slavilo... Mnoge poznate ličnosti okrunile sreću mladenaca

ŽENA iN13.06.21, 12:28h

Za odabranika Vitu Turšića udala se Jelena Veljača: Ljubilo se, slavilo... Mnoge poznate ličnosti okrunile sreću mladenaca
Mnogi uzvanici nisu krili suze radosnice, a među njima su bila brojna poznata lica

 

Jelena Veljača i Vito Turšić vjenčali su se nakon godinu dana poznanstva ove subote u Botaničkom vrtu gdje su se okupila brojna poznata lica, a jednu od najljepših ljubavnih pjesama za sreću im je otpjevala glazbena diva Tereza Kesovija.

 

„Zlato moje, sunce moje...Dušo moja, moj živote, ljubavi...Srećo moja, tugo moja...Moja posljednja i prva ljubavi” pjevalo se jučer Botaničkom vrtu na slavlju ljubavi Jelene Veljače i Vite Turšića. Glazbena diva Tereza Kesovija mladencima je otpjevala svoje poznate stihove i poželjela im sreću u braku - piše Gloria.hr.

 

Mnogi uzvanici nisu krili suze radosnice, a među njima su bila brojna poznata lica. Osim obitelji i bliskih prijatelja bili su ondje i brojni kolege i suradnici novopečenih supružnika. Voditeljica Doris Pinčić, glumica Ines Bojanić, glazbenik Damir Urban sa suprugom Milicom, arhitekt Ante Vrban, glazbeni producent Tomo in der Mühlen, a s Vitine strane stigli su i neki političari poput ministra obrazovanja i sporta Radovana Fuchsa te liječnika i znanstvenika Dragana Primorca s kojima je surađivao dok je obnašao funkciju savjetnika hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

 

Ljubilo se, grlilo, slavilo i uživalo, a dašak atmosfere pogledajte u galeriji OVDJE

 

(Gloria, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!