FOTO&VIDEO/ Bacio stolicu na izlog

Supruga Jelena nakon incidenta: Zašto je Čedomir Jovanović demolirao objekat, a onda se smijao?

Hronika03.06.21, 09:54h

Supruga Jelena nakon incidenta: Zašto je Čedomir Jovanović demolirao objekat, a onda se smijao?
Jelena Jovanović tvrdi da su u pitanju pripadnici navijačke grupe "Hijene", čiji je vođa bio Velibor Dunjić. Jovanović je prije nekoliko godina imao sukob sa Dunjićem koji je 2014. godine ubijen

Lider stranke LDP Čedomir Jovanović sinoć je, nešto prije 22 sata, demolirao lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu, a njegova supruga Jelena rekla je za srbijanski portal Nova.rs da su Jovanovića sinoć napali navijači u blizini zgrade u kojoj žive nakon što je uništio objekat brze hrane u Beogradu.

 

-Čeda je izlazio iz auta, kada su ga napala dvojica navijača, kaže Jelena i dodaje da se to već dešavalo.

 

Ona ističe da su u pitanju pripadnici navijačke grupe "Hijene", čiji je vođa bio Velibor Dunjić. Jovanović je prije nekoliko godina imao sukob sa Dunjićem koji je 2014. godine ubijen.

 

-To se nama redovno dešava, dolaze ispred zgrade i pjevaju, kazala je Jovanovićeva supruga.

 

Jovanović se, kako navodi, kretao bez obezbjeđenja, a kada su mu navijači prišli došlo je do koškanja. Jelena Jovanović nije prisustvovala incidentu, međutim otišla je za njim u stanicu nakon što ga je policija privela.

 

 

Njegov advokat Aleksandar Ščekić također je govorio o sukobu sa navijačima.

 

-Vraćao se sa prijateljem i ispred su stajali navijači koji su skandirali navijačke pjesme. On je reagovao kako je reagovao, pitao ih je šta me dirate, a njegova žena je to čula i pozvala je policiju koja je došla na lice mjesta. Pošto policija nije postupila adekvatno, Jovanovića je to dodatno izrevoltiralo, kaže Šćekić za dodaje da ga je jedan od navijača gađao stolicom.

 

Podsjećamo, očevici su tvrdili da je Jovanović iz revolta prvo šutirao jedan automobil, a kada je došla policija nije želio da se smiri, već je počeo da šutira i policijski automobil, tvrdeći da su sve izazvali navijači Crvene zvezde koji su ga napali. Nakon toga je snimljen kako se smije.

 

cedomir-jovanovic

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!