FOTO/ Ljubičasta haljina izazvala sažaljenje

Karleuša o Ceci: 'Žena ratnog zločinca živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba'

Showbizz29.05.21, 14:25h

Karleuša o Ceci: 'Žena ratnog zločinca živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba'
Iako već dugo vremena nismo ništa čuli o njihovim dramama, sada je Karleuša na Instagram profilu otvoreno napala svoju najveću estradnu neprijateljicu

 

Srpske zvijezde Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović već se godinama natežu po sudu, a čini se da svoje nesuglasice nikada neće riješiti.  

 

"Godinama sam se sudski branila od perfidnih napada ove žene, nisam mogla razumijeti Srbiju koja je u prošlosti veličala nekog poznatog po kriminalu i nanogici, ženu koja je bila usko povezana s ubojicama Zorana Đinđića, ženu ratnog zločinca koja živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba... Bila sam u fazonu WTF SRBIJO?", započela je Jelena na svom Storyju.  

 

karleusa-ceca


"Boljela me nepravda jer su mediji perfidno uvijek mene pokazivali kao negativca iako mrava nisam zgazila, a veličali ovu zatvorsku pticu koja je na račun tobožnjeg patriotizma i velikosrpstva skupljala jeftine poene primitivaca. Sada, kada je vidim ovakvu, sada kada nikog više ne zanima, sada kada pjeva pod šatorom i po kafićima, sada kada postoji u medijima samo ako se zakači za mene, osjećam sažaljenje. Vrijeme i karma riješe sve", napisala je Jelena uz Cecinu fotografiju u ljubičastoj haljini.  

 

Inače, pjevačice su se krenule povlačiti po sudu kada je Jelena izjavila da je Ceca odgovorna za ubojstvo Zorana Davidovića Ćande, tadašnjeg Jeleninog zaručnika. 

 

 

(RTL, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još