Poznata novinarka objavila šokantne tvrdnje

Vakcinisanje po principu 'Poslao me Asim': Iznose vakcine na parking Zetre, neke uvode na drugi ulaz!

Hronika21.05.21, 08:16h

Vakcinisanje po principu 'Poslao me Asim': Iznose vakcine na parking Zetre, neke uvode na drugi ulaz!
Priče da se "ljubavnice, tetke i jarani vakcinišu na uštrb građana" postaju sve glasnije, ali o njima rijetki žele javno govoriti

 

Velike gužve i juče su zabilježene ispred sarajevske dvorane Zetra.


Mnogo je građana u Sarajevu koji se nalaze u rizičnoj kategoriji i koji se što prije žele vakcinisati i primiti svoju dozu vakcine. 

 

Ono što se u kuloarima moglo čuti jeste da je i u ovom vremenu na stvarnost isplivalo najgore iz našeg mentaliteta, te da se traže "veze i vezice" za privilegiralno vakcinisanje.

 

Priče da se "ljubavnice, tetke i jarani vakcinišu na uštrb građana" postaju sve glasnije, ali o njima rijetki žele javno govoriti.

 

Sinoć je jednoj takvoj sceni prisustvovala poznata novinarka, urednica televizijskog programa Al Jazeere Balkans Adisa Ruždić koja je svoje svjedočanstvo objavila na Twitteru.

 

- Završila trening u Zetri i vidjela: veći broj ljudi i dalje čeka na vakcine pred Zetrom, neke uvode na drugi ulaz. Jedna medicinska radnica je upravo iznijela 5-6 vakcina nekome na parking. "Poslao me Asim" je izgleda imperativ svake vlasti u ovoj državi - napisala je Ruždić na Twitteru.

 

 

Podsjetimo, juče je predsjednik GS-a Muhamed Fazlagić otvoreno prozvao sarajevsku vlast zbog ovih priča.

 

- Hoće li se mediji pozabaviti čije su sinoć ljubavnice, tetke, jarani, bili vakcinisani na uštrb građana koji su prioritet?, napisao je Fazlagić na svom Facebook profilu.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 114

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još