Foto/ Nesvakidašnji slučaj

Ljekarski nalaz zapalio društvene mreže: Veseljaka iz Banjaluke 'pogodila pjesma', a onda...

Hronika15.05.21, 18:25h

Ljekarski nalaz zapalio društvene mreže: Veseljaka iz Banjaluke 'pogodila pjesma', a onda...
U Univerzitetskom kliničkom centru RS potvrdili su da se ovaj slučaj zaista desio, i to 9. maja ove godine, odnosno, da je pomenuti nalaz autentičan

 

Društvenim mrežama proteklih dana širi se nesvakidašnji ljekarski nalaz, sa urnebesnim razlogom zbog kojeg je jedan veseljak završio na Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra RS.

 

Kako stoji u ovom nalazu, pacijent iz Banjaluke je kod doktora završio zbog posjekotine i potresa mozga, nakon što je sam sebe udario flašom u glavu jer ga je pogodila pjesma?!

 

– Udario se flašom u glavu, zato što ga je pogodila pjesma. Nije gubio svijest, negira mučninu, povraćanje i glavobolju – navodi se u nalazu, piše Srpskainfo.

 

U Univerzitetskom kliničkom centru RS potvrdili su za Srpskainfo da se ovaj slučaj zaista desio, i to 9. maja ove godine, odnosno, da je pomenuti nalaz autentičan.

 

– S obzirom na to da je fluktuacija pacijenata kroz Urgentni centar izuzetno velika, među ostalim pacijentima imali smo i ranije slučajeva samopovrijeđivanja – rekli su za Srpskainfo u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još