Imaju viška vakcina

Vučić najavio: Građani BiH će se opet moći vakcinisati u Srbiji

Front15.05.21, 15:45h

Vučić najavio: Građani BiH će se opet moći vakcinisati u Srbiji
Vučić je najavio kako će uskoro ponovo omogućiti građanima Bosne i Hercegovine da se vakcinišu u Srbiji, kao i stanovnicima Sjeverne Makedonije te Crne Gore

 

Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Srbije gostujući na Prvoj srpskoj televiziji odgovorio je i na pitanje ko od stranih državljana može da se vakciniše u Srbiji. 


Vučić je najavio kako će uskoro ponovo omogućiti građanima Bosne i Hercegovine da se vakcinišu u Srbiji, kao i stanovnicima Sjeverne Makedonije te Crne Gore.


- Pa skoro svi mogu kod nas da se vakcinišu. Mi pustimo, pa sačekamo neke procedure da prođu, jer hvala Bogu imamo dovoljno vakcina. Uskoro ćemo da otvorimo i za Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju, Crnu Goru, ko god hoće da se vakciniše neka dođe. Nemate dovoljno vakcina, dođite u Srbiju da se vakcinišete. Mi imamo previše vakcina. Nije da ne znamo šta ćemo s njima, znamo, samo što treba da uvedemo naš narod da se vakciniše. Spašavate živote, jedino još da im platite što im spašavate živote. Izvinjavam se što sam otvoren i iskren i što ne želim nikome da se dodvoravam - rekao je tokom gostovanja Vučić.


(DEPO PORTAL/dg)Komentari - Ukupno 69

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još