Nekoliko sati prije tragedije

Šta je Alisa Mutap kobnog dana pisala na Facebooku: 'Pravda za Dženana' objavila 'poruku'

Hronika04.05.21, 08:06h

Šta je Alisa Mutap kobnog dana pisala na Facebooku: 'Pravda za Dženana' objavila 'poruku'
"Poruka Alise Mutap, 08. 02. 2016. godine u 15.52 sati", napisano je na stranici Pravda za Dženana, a postavljena je i fotografije objave za koju je napisano da je poruka Mutapove

Na Facebook stranici Pravda za Dženana objavljena je Facebook objava Alise Mutap od 8. februara 2016. godine.

 

Upravo tog dana je u Velikoj aleji na Ilidži, Dženan Memić, koji je šetao sa svojom djevojkom Alisom Mutap napadnut, a samo sedam dana kasnije je preminuo, 15. februara.

 

-Poruka Alise Mutap, 08. 02. 2016. godine u 15.52 sati, napisano je na stranici Pravda za Dženana, a postavljena je i fotografije objave za koju je napisano da je poruka Mutap.

 

 

Riječ je zapravo o Facebook objavi ili statusu koji je objavljen javno što dokazuje i sama slika koju je "PzDŽ" objavila. Oznaka "public" (javno) jasno pokazuje da nije riječ o poruci koja je direktno upućena nekome, već je zapravo bila vidljiva svima.

 

-Nikada rezerva. Nikada druga. Sve ili ništa. Poštovanje ili zbogom, napisala je tog dana, nekoliko sati prije tragedije.

 

Od tada, pa do danas, njegov otac, prijatelji i porodica organizovali su brojne proteste, nezadovoljni rezultatima istrage policije i tužilaštva u Sarajevu.

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još