Ugašen još jedan mladi život

Ovo je žena koja je jučer poginula u stravičnoj nesreći kod Hadžića

Hronika18.04.21, 17:52h

Ovo je žena koja je jučer poginula u stravičnoj nesreći kod Hadžića
Nastradala Nejra Hamzić nalazila se u vozilu Seat Ibiza kojim je upravljala njena prijateljica N. Š. (26) iz Sarajeva i koja je teško povrijeđena

 

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila u Blažuju kod Hadžića, smrtno je stradala Nejra Hamzić (35) iz Sarajeva.  

 

Nastradala Nejra Hamzić nalazila se u vozilu Seat Ibiza kojim je upravljala njena prijateljica N. Š. (26) iz Sarajeva i koja je teško povrijeđena, piše Avaz.

 

Podsjetimo, u Blažuju su se sudarili su Seat Ibiza, Audi i Mercedes.

 

Teške tjelesne povrede zadobili su vozači Audija H.Ć. (24) i Seat Ibize N.Š. (26) kojima je ljekarska pomoć ukazana na KUM-u KCUS-a. Zadržani su na liječenju na klinici za ortopediju.

 

Lakše tjelesne povrede zadobili su vozač i putnik u Mercedesu, A.S. (31) i S.S. kojima su pomoć ukazali službenici Hitne pomoći KS. Oni su upućeni na kućno liječenje.

 

– Tijelo nastradale je prevezeno u prosekturu Bare. Uviđaj su obavili dežutni tužilac Tužilaštva KS, policijski službenici MUP-a KS i oblašteni vještaci mašinske i saobraćajne struke. Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage MUP-a KS, pod nadzorom kantonalnog tužilaštva nastavljaju rad na dokumentovanju saobraćajne nesreće- saopćeno je iz MUP-a KS.

 

Nesreća se dogodila na putu Sarajevo-Hadžići u 18:05 sati. 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook