VIDEO/ Nakon brutalnog premlaćivanja mladića

Šta se dešavalo prije incidenta u Mostaru? Kamere 'Slučajeva X' bile su na licu mjesta, pogledajte snimak!

Hronika13.04.21, 07:56h

Šta se dešavalo prije incidenta u Mostaru? Kamere 'Slučajeva X' bile su na licu mjesta, pogledajte snimak!
U potjeru se uključilo više patrola. Jedan od policajaca je tokom potjere pao, pocijepao službene pantolone te zadobio povrede na rukama

 

 

Ekipa „Slučajeva X“ Hayat televizije protekle subote u večernjim satima snimala je emisiju u Mostaru.

 

Tada se desila policijska intervencija koja je izazvala veliku pažnju javnosti, a koja je, već sada, predmet istrage.

 

Naime, te noći policijska patrola u jednoj od ulica primijetila je N.N mušku osobu koja je držala nepoznat „predmet“ u ruci, te se dala u bijeg kada je prijetila policiju. Tada je krenula potjera za N.N. muškarcem koji je bježao između zgrada.

 

U potjeru se uključilo više patrola. Jedan od policajaca je tokom potjere pao, pocijepao službene pantolone te zadobio povrede na rukama.

 

Nakon određenog vremena ispred haustora jedne zgrade čulo se da je policija zatekla N. N. muškarca koji je, kako su mu kasnije policajci saopćili, odgovarao opisu, te se snimatelj Hayat TV, koji je bio prilično udaljen od te lokacije, zaputio prema tom haustoru.

 

Snimatelj je došao na lokaciju, nakon nastanka spornog snimka s nadzorne kamere što se vidi i na našem snimku. Dakle, kada je policija rekla muškarcu da ustane i kada su ga sproveli do službenog kombija.

 

Da li je to N.N. osoba koja je bježala policiji ili ne, to će utvrditi istraga, a u videu pogledajte intervenciju policije koju su Hayatove kamere zabilježile.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 100

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još