odgovor gradonačelniku istočnog sarajeva

Konaković: Ogledalo, Ljubiša, a poslije toga zahtjevi... Prvo nam objasni ko je granatirao Vijećnicu?!

Front09.04.21, 17:42h

Konaković: Ogledalo, Ljubiša, a poslije toga zahtjevi... Prvo nam objasni ko je granatirao Vijećnicu?!
Govorim mu kao maloljetni pripadnik Armije RBiH koji se poklonio nevino ubijenim civilnim žrtvama srpske nacionalnosti, ja koji osuđujem zločine nad hrvatskim civilima u Srednjoj Bosni

 

 


Povodom inicijative gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića da se sa tabli na Vijećnici i u Ferhadiji promijeni termin "srpski zločinci", kao i da se izmijene nazivi pojedinih ulica, oglasio se predsjednik NiP-a Elmedin Konaković.

 


On je na svom Facebook profilu kratko poručio:


- Da bi razgovarali sa gradonačelnikom Ljubišom Ćosićem o njegovom zahtjevu, potrebno je da nam objasni ko je zaista granatirao Vijećnicu, da nam kaže stav o genocidu u Srebrenici, masakru na Markalama i jos nekim važnim temama.


Govorim mu kao maloljetni pripadnik Armije RBiH koji se poklonio nevino ubijenim civilnim žrtvama srpske nacionalnosti, ja koji osuđujem zločine nad hrvatskim civilima u Srednjoj Bosni.


Ogledalo, Ljubiša, a poslije toga zahtjevi.

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 82

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još