kontaktirali ga iz sdp-a

Ljubiša Marković novi kandidat za gradonačelnika Sarajeva

Front02.04.21, 16:05h

Ljubiša Marković novi kandidat za gradonačelnika Sarajeva
Kao potencijalni kandidati za gradonačelnika Sarajeva proteklih dana pominjani su i Slaviša Šućur, Dragan Vikić i Jovan Divjak

 

Nakon odustajanja Bogića Bogićevića od kandidature za mjesto gradonačenika Sarajeva, SDP se nalazi u nimalo jednostavnoj poziciji pronalaska i predlaganja novog imena, a kako Faktor saznaje, najozbiljniji kandidat je Ljubiša Marković.

 

Ovaj poznati sarajevski notar, koji je od 2000. do 2005. godine bio načelnik Općine Centar, potvrdio je za ovaj portal da je dobio ponudu SDP-a.

 

- Istina je da su me kontaktirali iz SDP-a i pitali da li možemo razgovarati na tu temu. Dao sam potvrdan odgovor i sada čekam ponovni poziv - rekao je za Faktor Marković otkrivši da se trenutno nalazi na Neretvi na otvaranju sezone ribolova.

 

Kao potencijalni kandidati za gradonačelnika Sarajeva proteklih dana pominjani su i Slaviša Šućur, Dragan Vikić i Jovan Divjak.

 

(Faktor, DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 84

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još