VIDEO/ Dobro poznat policiji i široj javnosti

Renato Marjanović otvorio rafalnu paljbu po kafiću: Ranije maltretirao povratnika zbog zastave BiH, a sad...

Hronika07.03.21, 11:05h

Renato Marjanović otvorio rafalnu paljbu po kafiću: Ranije maltretirao povratnika zbog zastave BiH, a sad...
Renato Marjanović uhapšen je zbog izazivanja i podsticanja nasilja i mržnje, kao i nanošenja tjelesnih povreda Azrinu Hodžiću

 

Policijski upravi Prijedor prijavljeno je da je nepoznato lice sinoć u 20.40 sati iz automatske puške pucalo u ugostiteljski objekat u ulici Slavka Rodića na Urijama.

 

Nezvanično, na ugostiteljski objekat 4WD pucao je Renato Marjanović za kojim policija traga.

 

 

Renato Marjanović je od ranije poznat policiji po narušavanju javnog reda i mira, fizičkog maltretiranja Azrina Hodžića zbog zastave Bosne i Hercegovine.

 

Niti je jasno ko ga napada, niti koga on i od koga brani.

 

U jednom od Facebook postova, piše: “Vi vozite audije, BMW-a, a ja krša, ne radim ni žuto ni bijelo, nego kradem drva”, dok u drugom piše: “Bit će krvi, ko me još jednom spomene - i mene i moju ženu”.

 

Podsjećamo, Renato Marjanović uhapšen je zbog izazivanja i podsticanja nasilja i mržnje, kao i nanošenja tjelesnih povreda Azrinu Hodžiću.

 

VEZANI TEKSTOVI: Prijedorčanin Azrin Hodžić preživio torturu zbog zastave BiH: 'Reci u kameru - izvinite, Srbi, neću nikad više...'

 

Ko je Renato Marjanović koji je napao Azrina Hodžića: Željan tuče, veliki nacionalista...

 

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 90

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još