U očevom naručju/ detalj iz djetinjstva

Gorica Dodik uzvraća protivnicima: 'Kritikovale su me one što su preko kreveta dobile radna mjesta... I danas je tako'

Front05.03.21, 18:02h

Gorica Dodik uzvraća protivnicima: 'Kritikovale su me one što su preko kreveta dobile radna mjesta... I danas je tako'
"Sve sto napišem, stojim iza toga, a vi okrećite to kako kome odgovara"

 

 


Kćerka Milorada Dodika, Gorica Dodik, uporno se "razračunava" sa svojim neistomišljenicima na društvenim mrežama, ali i sa političkim protivnicima njenog oca. U svojoj najnovijoj objavi progovorila je o iskustvu dok je radila u Vladi Republike Srpske, te poručila:

 


- Kada sam radila u Vladi, najveći kritičari mog postojanja tamo su bile one koje su preko kreveta dobile svoja radna mjesta. Tada sam se uvjerila u onu - ko o čemu, kurva o poštenju. S tim se susrećem i dan danas, kako u životu, tako i na mrežama.


Potom je u narednom twittu, uz fotografiju iz djetinjstva na kojoj se kao beba nalazi u naručju mladog Milorada Dodika, dodala:    


- Sve sto napišem, stojim iza toga, a vi okrećite to kako kome odgovara. Analizirajte svaku riječ dobro, kad me već pomno pratite, da ne propustite nešto što pišem između redova - poručila je Gorica Dodik.

 

gorica-dodik-milorad

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još