FOTO/ Sin ga opisao kao 'facu'

Igor Dodik objavio sliku oca, Twitter preplavljen urnebesnim komentarima: 'Lijep ko ikona' ,'Baja', 'Horejšio Dodik', 'Čist kriminal'...

Zabava03.03.21, 10:21h

Igor Dodik objavio sliku oca, Twitter preplavljen urnebesnim komentarima: 'Lijep ko ikona' ,'Baja', 'Horejšio Dodik', 'Čist kriminal'...
Korisnici Twittera poručili su Igoru Dodiku da pogleda kako živi ostatak Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, prije nego što naredni put objavi “ovakvo bahaćenje”, ali da mu je otac “lijep k’o ikona”

 




Igor Dodik objavio je na svom Twitteru fotografiju oca sa sarajevskog aerodroma i opisao ga kao "facu". Isto je učinila i kćerka Milorada Dodika koja je napisala "u inat dušmanima", a onda su uslijedili komentari

 

Sin predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, Igor, objavio je na svom Twitteru fotografiju oca sa sarajevskog aerodroma i opisao ga kao "facu". Isto je učinila i Gorica, kćerka Milorada Dodika koja je napisala "u inat dušmanima". To je bilo dovoljno da dobiju mnoštvo različitih komentara, što negativnih, što komičnih.

 

igor-dodik-milorad

 

Ispod Igorove objave u kojoj je napisao da mu je otac “baš faca”, a uz to objavio fotku, bilo je mnogo onih koji se ne slažu sa njim.

 

Na riječi da je “moćna slika”, jedan od tviteraša mu je napisao da se premijer Holandije vraća kući na bicklu i da je to moćan primjer.

 

"Čist kriminal”, "Baja", “Ovako izgleda predsjednik najsiromašnje države” i “Gdje je ikona?”, samo su neki od komentara na sliku Dodika koji sa naočalama, poput Toma Cruizea u “Top Gunu” šeta pored vazduhoplova.

 

Korisnici Twittera poručili su Igoru Dodiku da pogleda kako živi ostatak Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, prije nego što naredni put objavi “ovakvo bahaćenje”, ali da mu je otac “lijep k’o ikona”.

 

Jedan od tviteraša napravio je komično poređenje Dodika sa čuvenom serijom “CSI Miami”.

 

 

milorad-dodik-csi-miami

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 48

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još